Manavgat Yangın - Manavgat, 4 ayrı noktadan yandı - Afet ve Kaza haberleri - Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı.

Manavgat Yangın - Manavgat, 4 ayrı noktadan yandı - Afet ve Kaza haberleri - Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı.. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kısa süre içerisinde itfaiye ekiplerinin müdahelesiyle kontrol altına alındı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Manavgat'ta düşen yıldırım yangına yol açtı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Manavgat'ta yangın, 4 mahalle tehlikede. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Antalya son dakika haberleri : Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Manavgat alevlere teslim Vatandaşlar su şişeleriyle ...
Manavgat alevlere teslim Vatandaşlar su şişeleriyle ... from foto.sondakika.com
+ antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Çeltikçi mahallesi kalemçeler mevkiinde tapulu. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi.

Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Antalya son dakika haberleri : Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın. Antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında mahalle halkının haber vermesiyle olay yerine manavgat'ta konuşlu yangın söndürme helikopteri, taşağıl orman. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor.

Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Manavgat'ta düşen yıldırım yangına yol açtı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın.

Manavgat'ta iki mahalle arasındaki orman yangını büyüyor
Manavgat'ta iki mahalle arasındaki orman yangını büyüyor from i.gazeteduvar.com.tr
Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Çeltikçi mahallesi kalemçeler mevkiinde tapulu. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Manavgat'ta düşen yıldırım yangına yol açtı.

Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın. 11 ağustos 2019 pazar 17:17. Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. Antalya son dakika haberleri : Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın. Manavgat'ta yangın, 4 mahalle tehlikede. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Antalya son dakika haberleri :

Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde yangın
Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde yangın from www.gunhaber.com.tr
Manavgat'taki yangında 10 hektarlık alan kül oldu. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kısa süre içerisinde itfaiye ekiplerinin müdahelesiyle kontrol altına alındı. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Manavgat yangın haberleri antalya'nın manavgat ilçesinde bir ilkokul binasının altında bulunan kantinde gaz sıkışmasından olduğu tahmin edilen patlamada, 1 kişi yaralandı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı.

Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında mahalle halkının haber vermesiyle olay yerine manavgat'ta konuşlu yangın söndürme helikopteri, taşağıl orman. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde bugün saat 11:30 sıralarında orman yangını çıktı. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Manavgat yangın tüpü ve söndürme ekipmanı firması arıyorsanız, manavgat yangın söndürme cihazları firmaları türkiye'nin en büyük firma rehberi bulurum.com'da! Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı.

Posting Komentar

0 Komentar